Turvalliset tapaamiset Arespartnersilla

Väliaikaisen tartuntatautilain pykälän 58 d mukaisesti olemme luoneet suunnitelman turvallisista tapaamisista Arespartnersin toimistolla. Ohjeet ovat voimassa aluehallintaviraston ohjeistuksen mukaisesti niin pitkään kuin tarpeellista.

1. Käytämme kasvomaskeja ja huolehdimme hygieniasta. Noudatamme toiminnassamme kaikkia aiemmin annettuja hygieniasuosituksia ja -määräyksiä. Tiloissamme tulee aina käyttää kasvomaskeja ja huolehtia tarkasti käsihygieniasta. Toimistollamme on jokaisessa huoneessa tarjolla käsidesiä, kädet on mahdollista pestä ja desinfioimme pinnat tapaamisten välissä. Myös kasvomaskeja on tarjolla tiloissamme vieraileville henkilöille.

2. Pidämme vähintään kahden metrin turvavälin toisiin. Lähikontaktit täytyy pystyä välttämään. Lähikontakti tarkoittaa fyysistä kontaktia tai oleskelua kasvotusten tai samassa tilassa alle kahden metrin etäisyydellä yli 15 minuutin ajan.

3. Kutsumme rajatun määrän vieraita. Mikäli henkilökohtaisia tapaamisia joudutaan järjestämään, tapaamisessa saa olla enintään kolme henkilöä. Pyrimme huolehtimaan siitä, että toimistollamme ei ole samanaikaisesti yli kuutta henkilöä paikalla. Näin varmistamme, että lähikontaktit pysyvät minimissä. Noudatamme huonekohtaisia henkilörajoitteita ja järjestämme mahdollisimman paljon tapaamisia etänä.