Arespartners 15 vuotta

Tammikuussa 2023 Arespartnersille tuli täyteen 15 vuotta yrityksemme perustamisesta. Yhdessä tätä matkaa kanssamme ovat  tehneet useat eri tahot. Seuraavassa yrityksen yhden perustajan, Jarmo Virtasen ajatuksia kuluneista vuosista:

”15 vuotta sitten lähdimme rohkeasti toteuttamaan itselläni ja muilla perustajilla ollutta unelmaa. Olemme yhdessä upeiden ihmisten kanssa tehneet haaveestamme totta. Arespartners on tänä päivänä vahva ja luotettava kumppani erilaisissa rekrytoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen projekteissa. Olen äärimmäisen iloinen siitä, että olemme yrityksenä pystyneet palvelemaan asiakkaitamme kaikkien vuosien ja myös vaikeidenkin aikojen keskellä kunnialla. Olen vilpittömän kiitollinen siitä, että asiakkaamme ja muut kumppanimme ovat tehneet pitkäjänteistä ja luottamuksellista yhteistyötä kanssamme kaikkina näinä vuosina. Kuluneisiin vuosiin on mahtunut paljon upeita aikoja, mutta myös paljon meitä kaikkia koskevia erilaisia haasteita. Lämmin kiitos kaikille teille hyvät asiakkaamme ja projekteihimme osallistuneet henkilöt!

Ja ennen kaikkea olen onnellinen siitä, kuinka hieno, omistautunut ja asiantunteva työyhteisö meillä on. Kiitos Arespartnersin jengi! Teidän kanssanne on huippua tehdä töitä!”