Avoimet työpaikat

Haaveiletko uusista tuulista tai sopivammista saappaista? On tärkeää saada työskennellä tehtävässä, jossa voit onnistua ja viihtyä. Työtä on motivoivampaa tehdä ympäristössä, jossa osaamistasi ja persoonallisuuttasi arvostetaan ja voit taidoillasi auttaa työnantajaasi saavuttamaan liiketoiminnan tavoitteet. Saatamme yhteen kaksi toisilleen sopivaa osapuolta; yrityksen, joka etsii osaajaa ja sinut, joka etsit työpaikkaa.

Rekrytointitilanteissa autamme sinua jäsentämään omaa osaamistasi ja valmiuksiasi suhteessa tehtävään. Haluamme auttaa sinua löytämään urapolkusi ja mahdollisuuden päästä tavoitteisiisi sekä kehittyä sinulle sopivassa tehtävässä ja organisaatiossa. Olemme avoimia ja rehellisiä. Haastamme sinua pohtimaan – onhan kyse merkittävästä valinnasta, jossa haluamme toimeksiantajamme ja sinun onnistuvan. 

”Minut otettiin vakavasti, ja toiminta oli avointa avointa ja suoraa. Ensimmäistä kertaa rekrytointiprosessin aikana myös ammatillinen itsetuntoni ja varmuuteni kasvoivat. Opin rekrytoinnin aikana itsestäni ihmisenäkin enemmän.” 

”Haastattelutilanteet olivat miellyttäviä ja asiallisia. Mielestäni työnhakijan sopivuus työtehtävään ja työtehtävän sopivuus työnhakijalle pyrittiin aidosti selvittämään.”

”Johanna Lipponen oli erinomainen rekrytoija tapauksessani. Hän on ihmisläheinen ja hänestä huokui välittävä fiilis. Hänellä on kyky lukea ihmisiä ja erinomainen havainnointikyky. Kaikissa tapaamisissa minulla oli tervetullut ja lämmin olo.”

”Miellyttävät haastattelutilanteet ja kokemus ammattimaisesta hakuprosessista. Jotain opin myös itsestäni keskusteluissa ja testeissä”

”Tehtäväkuvaus oli poikkeuksellisen hyvin laadittu. Soveltuvuustestit olivat hyviä, joista pidin erityisesti kokemustaustatehtävästä, joka oli minulle täysin uudenlainen tehtävätyyppi. Analyysi vastasi hämmästyttävän hyvin omaa itsetuntemustani. Rekrytointiprosessi oli hyvin sopeutettu/sopi erinomaisesti korona-aikaan”

”Tuli oikeasti sellainen olo, että haastattelija halusi, että sain haastattelussa annettua parhaat puoleni esille. Rekrytoija osasi asiansa ja oli oikea henkilö oikeassa paikassa. Iso kiitos Arespartnersille tästä kokemuksesta!”  

”Selkeää, rehtiä, avointa ja läpinäkyvää toimintaa asiantuntemuksella. Yksilöä/työnhakijaa kohtaan arvostava, kunnioittava lähestymistapa vuorovaikutteisella kommunikaatiolla. Haastattelun ilmapiiri miellyttävä mahdollistaen hakijan rentouden mahdollisia jännitteitä pois vieden.” 

”Miellyttävä haastattelukokemus, hyvä työtehtävien kuvaus. Oli myös hienoa, että sai palautetta omasta haastattelusta ja siinä onnistumisesta.” 

”Arespartnersin konsultti sai luotua jokaiseen tapaamiseen hyvin luontevan tunnelman ja oli erinomaisesti perillä hakemastani työstä sekä rekrytoivasta yrityksestä. Arespartnersin ennakkoluulottomuus vanhempia hakijoita kohtaan.” Mie

Näin toimimme

1

REKRYTOINTI
T
unnemme asiakasyritystemme kulttuurin ja toimintatavat, joista keskustelemme kanssasi jo rekrytointiprosessin alusta lähtien. Meille on tärkeää, että saat prosessin aikana riittävästi tietoa tarjolla olevasta tehtävästä päätöksesi tueksi. 

2

YHTEENSOPIVUUS JA VALINTA
Uskomme, että täydellisen sopivuuden löytämiseen kannattaa panostaa. Siksi rekrytointiprosessimme on monivaiheinen ja sisältää monipuoliset henkilöarvioinnit.  

3

LAADUNVARMISTUS
Keskustelemme tehtävään valitun henkilön ja tämän esimiehen kanssa ennen koeajan päättymistä. Varmistamme, että työ vastaa odotuksia ja tehtävän haltuunotto on onnistunut. Kaikkien osapuolien tyytyväisyys on tärkeää.

Näin toimimme

1

REKRYTOINTI
T
unnemme asiakasyritystemme kulttuurin ja toimintatavat, joista keskustelemme kanssasi jo rekrytointiprosessin alusta lähtien. Meille on tärkeää, että saat prosessin aikana riittävästi tietoa tarjolla olevasta tehtävästä päätöksesi tueksi. 

2

YHTEENSOPIVUUS JA VALINTA
Uskomme, että täydellisen sopivuuden löytämiseen kannattaa panostaa. Siksi rekrytointiprosessimme on monivaiheinen ja sisältää monipuoliset henkilöarvioinnit.  

3

LAADUNVARMISTUS
Keskustelemme tehtävään valitun henkilön ja tämän esimiehen kanssa ennen koeajan päättymistä. Varmistamme, että työ vastaa odotuksia ja tehtävän haltuunotto on onnistunut. Kaikkien osapuolien tyytyväisyys on tärkeää.

Löydä kauttamme sinulle sopiva työ!

Rekrytoinneissa haemme asiakkaamme tarvitsemaa osaamista useista eri lähteistä, joista CV-kantamme on yksi merkittävimmistä. Verkostoidu kanssamme, jotta voimme huomioida myös sinut hakiessamme asiakkaillemme osaajia.